Disco on Ice by VakantieXperts de Planeet

Disco on Ice DJ contest by VakantieXperts De Planeet

Bij een jubileumeditie hoort een gave wedstrijd natuurlijk. En wat past daar beter bij dan het ontdekken van Wijchens talent? Zoals ieder jaar worden er drie Disco on Ice avonden georganiseerd. Deze zijn op 21 december,  28 december en 4 januari van 19:00 – 22:00. Op de laatste discoavond avond kan de winnaar van de DJ contest zijn of haar skills laten horen! We zoeken een DJ tussen 14 en 24 jaar oud, die niet alleen een gave set kan draaien, maar die ook op een leuke manier het publiek er bij kan betrekken.

Wat moet je doen?

Wijchen Schaatst is op zoek naar hét DJ-talent van Wijchen en omstreken. Je kunt jouw talent aan ons laten zien door een vlog op te nemen. Deze vlog moet aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • Je moet laten zien hoe jij bezig bent achter de draaitafel. Houdt met je muziekkeuze rekening met de doelgroep én het evenement.
  • Vertel ons wie je bent en waarom jij dé DJ bij Wijchen Schaatst moet worden
  • De vlog mag maximaal 3 minuten lang zijn, uploaden op YouTube en de link doorsturen naar link@alexadvocaten.nl t.a.v. Robin Link.
  • Je kunt je vlog insturen tot en met 10 december 2018

Je stuurt hem in en vervolgens zal onze jury jouw inzending beoordelen. De jury bestaat uit een gerenommeerde Wijchense DJ, Eyes & Ears én natuurlijk de sponsor van het evenement VakantieXperts De Planeet. Op de laatste Disco on Ice avond wordt de prijs uitgereikt en mag je een stuk van de avond aan elkaar draaien en een mooi feestje bouwen. Daarnaast kun je nog een toffe prijs winnen, verzorgd door reisbureau VakantieXperts de Planeet. Wat die prijs is, houden we nog even geheim.

Als Wijchen Schaatst vinden wij het erg belangrijk om ook de jeugd te betrekken bij het evenement en om een podium te geven aan jong, Wijchens talent.  Dus laat je van je beste kant zien en wie weet sta jij dan op vrijdag 4 januari 2019 voor een groot publiek te draaien midden op de markt in Wijchen! Wij kijken uit naar alle inzendingen.