Human Ice Bowling by Teuns Design & Eyes X Ears!

Human Ice Bowling competitie powered by Teuns Design & Eyes & Ears!

Human Ice Bowling wordt dit jaar georganiseerd in competitievorm door Teuns Design en Eyes & Ears. Vorige editie bedacht Teuns Design dat dit een gave toevoeging zou zijn voor Wijchen Schaatst. Er werd een pilot gehouden met kinderen. Ook streden twee bedrijventeams tegen elkaar: Team Teuns Design en Team ByKay streden met elkaar om de winst. Deze editie komen we terug met vier avonden Human Ice Bowling!

Praktische informatie

  • Drie avonden voor volwassenen op 22 (VOL!) en 29 december (VOL!)  en 4 januari (VOL!) van 19:00 – 22:00 en
  • Op 4 januari wordt de grote finale gespeeld tussen de poulewinnaars!
  • Het inschrijfgeld bedraagt € 20,- per team van 4 personen, te voldoen op de avond van deelname voor aanvang van het spel
  • Het dragen van een helm is verplicht. Je hoeft dus maar voor 1 helm per team te zorgen. Dit mag elke soort helm zijn, een fietshelm mag dus ook. Vergeet hem niet te customizen ;)…..

Spelbeschrijving Human Ice Bowling

Iedere avond zijn er acht teams. Zij spelen in twee poules. Op het teken van de spelbegeleider gooien beide teams met twee gooiers hun zitter richting de kegels. Wie de meeste kegels heeft omgegooid heeft die worp gewonnen. Een ronde bestaat uit 3 worpen. Het team dat de meeste rondes wint is poulewinnaar en gaat door naar de halve finale. De twee poulewinnaars strijden in deze halve finale om een plek in de finale op vrijdag 4 januari.

Wij kijken er enorm naar uit!

Teuns Design en Eyes & Ears

Klik hier om het spelschema te bekijken >>

De uitslagen volg je hier >>

De spelregels bekijk je hier >>

Wijchen Schaatst - Human Bowling

Human Ice Bowling Teuns Design Eyes X ears