Harry Potter weekend

Harry Potter weekend tijdens Wijchen Schaatst 2018

Verkleed naar het Harry Potter weekend

Tijdens Wijchen Schaatst 2018 vind ook het Sprookjesweekend plaats. Wij vertalen het sprookjesthema naar Harry Potter. De muziek uit de film zal regelmatig voorbij komen en ook Minerva Anderling en Hermelien zijn van de partij. Zaterdag 15 december van 19:30 -20:00 kun je een rondje schaatsen met Hagrid. Voor alle Harry Potterfans hebben we een leuke actie. Als je verkleed komt in Harry Potterstijl mag je gratis schaatsen. Je meld je daarvoor eerst aan via het contactformulier. Zet in het onderwerp ‘Harry Potter’ en geef je naam door. Geef ook even aan of je op zaterdagavond 15 december van 19:00 – 22:00 komt, of op zondagmiddag 16 december van 14:00 – 16:00. Alleen als je aangemeld bent mag je zonder schaatskaartje de baan op. Je kunt je aanmelden tot uiterlijk 14 december.

Stichting Kanjerwens

Helaas kan onze inzamelingsactie niet door gaan. Door de koude en natte weersomstandigheden kunnen de foto’s niet gemaakt worden. Wilt u toch dit goede doel ondersteunen? Dan kunt u ook doneren via de website van Stichting Kanjer Wens

Wijchen schaatst viert een jubileum: het is de vijfde editie! Tijdens dit mooie lustrum halen we voor verschillende goede doelen geld op. Stichting Kanjerwens is een prachtig doel om tijdens het Harry Potter weekend geld voor in de zamelen. De link tussen toveren en een wens doen is natuurlijk makkelijk gelegd! Op Zaterdag 15 december tussen 19:00 en 22:00 kun je een leuke foto maken met Harry Potter fotoprops bij de schaatsbaan. Deze foto kun je direct meenemen en kost 2 euro. De opbrengst gaat naar Stichting Kanjerwens. Natuurlijk mag je ook een donatie doen in de inzamelbox van de ambassadeurs van Stichting Kanjer Wens.

Harry Potter weekend Wijchen Schaatst 2018