Wijchen Schaatst - i-love-wijchen-schaatst

De volgende Wijchen Schaatst is van 13 dec 2024 t/m 05 jan 2025!

175

7 redenen om uit te kijken naar Wijchen Schaatst!

De dagen worden alweer langzaam korter. We hopen natuurlijk nog op een fantastisch mooi najaar, maar uiteindelijk zullen die echt donkere dagen toch aanbreken. Maar voor Wijchenaren is dat dit jaar iets om naar uit te kijken! Die donkere dagen voor kerst worden volledig opgefleurd door Wijchen Schaatst. In deze post geef ik je nog eens  7 goede redenen waarom Wijchen Schaatst zo heerlijk is. Daarmee kom je het najaar wel door!

1.Winterwonderland op de markt

Ontelbare kerstbomen en honderden lichtjes zullen het marktplein in winterse sfeer  brengen. De kerst op de markt in Wijchen zal een witte kerst zijn dit jaar. Gegarandeerd. Waan je ook in een winterwonderland en kom gezellig warme chocomelk drinken op de Markt in Wijchen

2. Zwieren over het ijs

De ijsbaan op de Markt ligt in december weer te wachten op jouw schaatskunsten. Kun jij je weer even Sven Kramer of Ireen Wust wanen en een heerlijk rondje over dat ijs schaatsen. Of je pakt je lief bij de hand en zwiert samen romantisch over het ijs. Hoewel de meeste Nederlandse winters te zacht zijn voor 3 weken mooi ijs, lukt dat komende winter gegarandeerd op de Markt in Wijchen. Hou de website van Wijchen Schaatst goed in de gaten: je wil die coole workshops en vette clinics niet missen!

3. Curling competitie

Hou je van spelletjes? Wijchen Schaatst organiseert dit jaar weer een curling competitie! Vind je het leuk om samen met een stel fanatieke vrienden of collega’s op het ijs te staan en een olympische sport te beoefenen? Hou je wel van een uitdaging en een flinke portie gezelligheid? Hou wijchenschaatst.nl in de gaten en schrijf je op tijd in voor de curling competitie.

4. Schoolschaatsen

Alle kinderen van alle basisscholen in Wijchen gaan weer schaatsen in december. Gezellig met de hele klas! Voor veel kinderen misschien wel de allereerste keer op de schaats! Dat is een heerlijk vooruitzicht! 

5. Waar is dat feestje?

Rustig een Gluhweintje drinken of helemaal uit je dak gaan met live-muziek? In het schaatscafé worden weer gezellige avonden en leuke feestjes georganiseerd. Zo kom je die donkere dagen zeker wel door!

6. Human Ice Bowling

Dit jaar bij Wijchen schaats gaan we ook Human Ice Bowlen. Jazeker! Een (klein) iemand zit op een slee en die krijgt dan een flinke zwaai over dat ijs. En dan maar hopen dat de kegels omgaan. Zin om een strike te gooien? Of te ervaren hoe het is om een bowling bal te zijn? Dan is human ice bowling beslist wat voor jou!

7. Tijd voor elkaar

Een bezoekje aan de Markt met je familie of je vrienden is in december altijd een succes. Gezellig een drankje doen of een hapje eten, je kinderen leren schaatsen of kijken naar de kunsten van anderen. December blijft toch een magische tijd. Tijd om door te brengen met je familie en met vrienden. De Wijchense Markt biedt daarvoor het perfecte decor!

 

Hou de website vooral in de gaten!

Kun jij ook niet wachten tot Wijchen Schaatst begint? Heel begrijpelijk… Hou de site van Wijchen Schaatst vooral goed in de gaten en volg ons op Facebook. Over niet al te lange tijd zullen we daar het programma op de ijsbaan en van het schaatscafé publiceren. En dan geven we je ook meer informatie over de curling competitie en het human ice bowlen! Want dat wil je toch niet missen?

 

Ons laatste nieuws