Wijchen Schaatst - i-love-wijchen-schaatst

De volgende Wijchen Schaatst is van 13 dec 2024 t/m 05 jan 2025!

141

It giet oan!

We zijn weer online! De organisatoren van Wijchen Schaatst 2018 zijn al een tijdje bezig en op deze site kun je nu hun vorderingen zien. Lees hier wie er meedoen en wat er allemaal bij komt kijken om het leukste feestje van het jaar te organiseren: Wijchen Schaatst. Want … it giet oan!

Wijchen Schaatst is een tweejaarlijks evenement en ook in 2018 kun je weer volop genieten van de sfeervolle schaatsbaan en het oergezellige Schaats Café. Voor jong en oud hebben we leuke activiteiten in petto. We verklappen nog niet alles, maar het wordt echt super spectaculair! Ben je nieuwsgierig geworden? Ga dan naar Evenementen want daar lichten we een tipje van de sluier op.

Deze website zal steeds gevoed worden met nieuws, foto’s en leuke weetjes. Zo schrijft Marieke van de Rakt van Yoast regelmatig leerzame en leuke blogposts. En in de mediabibliotheek kun je mooie filmpjes bekijken. Je ziet hoe hard achter de schermen wordt gewerkt en hoeveel plezier Wijchen Schaatst met zich meebrengt.

In het wekelijkse blad WEGWIJS zullen we regelmatig een Sneak Peek plaatsen. Met deze kleine voorproefjes houden we je op de hoogte van wat er gebeurt bij Wijchen Schaatst. Heb je een Sneak Peek in WEGWIJS gezien? Dan kun die terugvinden op deze site met nog veel meer info!

En check ook regelmatig onze Facebook pagina. Hier vind je updates in de vorm van sportieve filmpjes, mooie foto’s en leuke reacties. Misschien wel die van jou!

Op deze site kun je ook vinden wie we nog missen: JOU! Vind jij het ook belangrijk dat in Wijchen geschaatst kan worden? Dat jong en oud plezier kunnen maken met een oer-Hollandse activiteit? En wil je graag een positieve bijdrage leveren aan de Wijchense samenleving in de donkere dagen rond Kerst? Meld je dan nu aan! Want met jou wordt het nóg gezelliger in ons TIKA team, bij onze kassamedewerkers of schaatsverhuurders. Of doe je liever wat anders voor Wijchen Schaatst? Laat het ons dan weten of kijk bij onze vacatures!

 

Ons laatste nieuws