Wijchen Schaatst - i-love-wijchen-schaatst

De volgende Wijchen Schaatst is van 13 dec 2024 t/m 05 jan 2025!

141

Sponsorfeest Wijchen Schaatst was fantastisch!

Vanavond op 14 december om 19.30 uur is de feestelijke opening van Wijchen Schaatst! Het wordt een geweldig feest! Gisterenavond heeft het schaatscafé al kunnen proefdraaien bij een heerlijk feestje voor alle sponsoren. Ik heb een geweldige avond gehad: een speech van Rob Jansen, een echt Wijchen Schaatst lied door Suzanne Zambon en lekker dansen op goede muziek!

5 jaar: een lustrum!

Voorzitter Rob Jansen was apetrots op de schaatsbaan. En terecht! De ijsbaan ziet er echt sprookjesachtig mooi uit. Het is een echt winterwonderland geworden. Persoonlijk vind ik het logo van Yoast midden in het ijs een echt cadeautje. Rob bedankte alle sponsoren en stond even stil bij het feit dat we de 5e editie van Wijchen Schaatst mogen meemaken. Suzanne Zambon van Eyes and Ears zong op het toneel ons eigen Wijchen Schaats lied! Nog een cadeautje!

Het bestuur van Wijchen Schaatst: Monique Verbeet; Hans Bijmans, Rob Janssen, Marco Leenders en Rob Schilten

Een lekker feestje!

De sponsoravond was vooral een lekker feestje. Samen met collega’s en mede-wijchenaren op de foto of een dansje wagen op de dansvloer. Heerlijk met een drankje erbij! Vanaf vanavond zullen mijn voeten zelfs nog een beetje actiever worden: dan is het tijd voor de schaats! U komt toch ook?

(Een deel van) team Yoast op de dansvloer!
Een selfie met bestuurslid Monique en Marketingcommissielid Anneloes

Ons laatste nieuws