Wijchen Schaatst - i-love-wijchen-schaatst

De volgende Wijchen Schaatst is van 13 dec 2024 t/m 05 jan 2025!

175

Terugblik op Wijchen Schaatst

Wat was het weer een prachtig feest! En wat is het voorbij gevlogen! Ik heb enorm genoten van deze prachtige 5e editie van Wijchen Schaatst! Het bestuur en al die vrijwilligers hebben een geweldig evenement neergezet. Eigenlijk bestaat 3 weken Wijchen Schaatst uit alleen maar hoogtepunten. In deze blogpost beschrijf ik wat de 5 hoogtepunten van Wijchen Schaatst voor mij persoonlijk zijn geweest. Leest U nog even mee?

1. Het Wijchen Schaatst Lied

Het was toch wel een kippenvel-momentje, toen Rob Janssen aankondigde dat Eyes & Ears een Wijchen Schaatst lied hadden gemaakt. Suus zingt het prachtig en de bijbehorende videoclip maakt het extra leuk. Het is nu al een prachtige herinnering. Over 2 jaar gaan we dit zeker weer zingen!

2. Het schoolschaatsen: mijn zoon heeft leren schaatsen!

Wat zijn er veel kinderen langsgekomen op de schaatsbaan tijdens het schoolschaatsen! Het was echt heel erg gezellig. En voor veel kinderen was het de eerste keer op de schaats. Ook voor mijn zoon van net 7 was het de eerste keer op echte schaatsen. De vrijwilligers bij het schoolschaatsen hebben hem geweldig geholpen. Met heel veel geduld. Hij was echt heel erg bang, maar na een uurtje kon hij echt een beetje schaatsen. Helemaal alleen en zonder hulp! Superfijn!

3. De prachtig versierde baan

Ik was echt heel erg onder de indruk van de schaatsbaan. Ik vond de baan echt prachtig. De kroonluchters en de lichtjes maakte het echt zo ontzettend sfeervol. In december bracht ik nog een bezoekje aan de Verenigde Staten waar ze met kerstversiering toch wel ‘all out’ gaan. Maar onze schaatsbaan was mooier dan alles wat ik in de Verenigde Staten heb gezien.

 

 

4. De curling-competitie & het Human Ice Bowlen

Met team Yoast hebben we meegedaan met de Curling Competitie en het Human Ice Bowlen. Hartstikke leuk om te doen met een groep collega’s. Helaas hebben we het niet gered tot een van de finales, maar we hebben alles gegeven en heel erg veel plezier gehad.

 

5. De uitreiking van de kleurwedstrijd

Zelf heb ik heel erg genoten van de uitreiking van de kleurwedstrijd. Wijchen Schaatst mascotte Tika en onze eigen Yoasie waren bij de uitreiking aanwezig. We hebben 8 kindjes blij kunnen maken met mooie lego en duplo-dozen. En er zijn prachtige kunstwerken gemaakt!

En nu zit het er alweer op! We kunnen nog flink nagenieten van al die mooie foto’s en leuke filmpjes die zijn gemaakt. En dan gaan we weer aftellen tot december 2020… tot de 6e editie van Wijchen Schaatst. Ik heb er zin in!

 

Ons laatste nieuws